ProiecteSC TERA IMPEX SRL

Str. Dorului, Nr 20, Etaj 2
Sibiu, Romania

Tel: 0744 703966

Email: 
didactic@teraimpex.ro  


SC TRD SRL

Str. Stefan cel Mare, Nr 152-154
Sibiu, Romania

 Tel: 0744 703966

Email: 
didactic@teraimpex.ro  

 

 

 

 
 
 
 
Nou! ROSE 2017
Nou! ROSE 2017

 In contextul lansarii proiectelor ROSE, dorim sa va supunem atentiei capacitatea noatra de a va sustine in desfasurarea activitatilor care vizeaza reducerea abandonului scolar la nivelul liceului, cresterea ratei de absolvire si imbunatatirea rezultatelor de la bacalaureat. Astfel, dorim sa va propunem solutiile noastre adaptate principalelor categorii de activitati eligibile pentru finantare din granturi ROSE:

I) Activitati pedagogice si de sprijin  - putem pune la dispozitia cadrelor didactice diverse softuri educationale, suporturi de curs sau materiale didactice atractive astfel incat activitatile desfasurate sa reprezinte o atractie pentru elevi.

II) Activitati extracurriculare - putem veni cu sugestii sau propuneri in organizarea de vizite sau excursii de documentare. Experienta noastra de a implementa cu succes mai multe proiecte strategice de formare a cadrelor didactice preuniversitare din domeniile mecanica, inginerie electrica si electronica, mecanica, auto, care au presupus si organizarea de vizite de documentare in aceleasi domenii in Germania,  ne recomanda pentru a desfasura aceasta activitate.

III) Activitati de renovare si dotare - mentionam ca avem experienta distribuirii echipamentelor didactice de peste 20 ani, timp in care oferta noastra s-a adaptat nevoilor invatamantului romanesc. Astfel, va rugam sa accesati site-ul nostru, www.teraimpex.ro pentru a descoperi propunerile noastre de ateliere si laboratoare complet echipate. Mai jos va rugam sa regasiti cateva link-uri pentru:
 - Atelier Auto:
http://www.teraimpex.ro/materiale-didactice-automotive/
 - Atelier Lacatuserie:
http://www.teraimpex.ro/materiale-didactice-atelier-lacatuserie-384/
 - Atelier Sudura:
http://www.teraimpex.ro/materiale-didactice-atelier-sudura/

 -
Laborator Electrotehnica:
http://www.teraimpex.ro/materiale-didactice-electrice-si-electronice/
 - Laborator Automatizari:
http://www.teraimpex.ro/materiale-didactice-automatizari/
 - Laborator Masini CNC:
http://www.teraimpex.ro/materiale-didactice-echipamente-electrice/
 - Laborator Energii regenerabile:
http://www.teraimpex.ro/materiale-didactice-energie/

Va invitam sa analizati propunerea noastra si sa intram in dialog, pentru a dezvolta un parteneriat de succes pentru educatia din Romania.